Watson tv-palvelu muuttuu Kaisanet tv-palveluksi 4.12.2018

26.10.2018

Watson tv-palvelu muuttuu Kaisanet tv-palveluksi 4.12.2018

Watson tv-palvelu poistuu Kaisanetin tuotevalikoimasta ja päivitämme sen automaattisesti uuteen Kaisanet tv-palveluun. Kaisanetin uusi tv-palvelu tuo sinulle entistä laajemman kanavasisällön ja lisäksi kattavan SF Anytime -elokuvakirjaston. Voit katsella ohjelmia IPTV-boksilla, tietokoneella, Smart-tv:llä, tabletilla tai matkapuhelimella. Kanavavalikoimaan pääset tutustumaan Kaisanetin sivuilla www.kaisanet.fi/kaisanettv.

Uuden palvelun saat käyttöösi helposti ja nopeasti; sinun tarvitsee vain kytkeä virta pois IPTV-boksista, irrottaa pistoke seinästä ja käynnistää laite uudelleen. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa (yhteystiedot oikealla).

Tallennuspalvelu muuttuu maksulliseksi.

RTVO:n liittymän IPTV-palveluihin sisältynyt tallennusominaisuus poistuu ja muuttuu erikseen tilattavaksi lisäpalveluksi. Samassa yhteydessä laskultasi poistuu myös 2,48 € hintainen Watson-palvelun tekijänoikeusmaksu.

Kaisanetin tv-palvelun lisäpalveluna on Spin+, jonka avulla voit tallentaa ohjelmia arkistoosi. SF Anytime -elokuvakirjastosta voit tilata laadukkaita uutuusleffoja, ja mikäli sinulla on C More -paketti, voit käyttää C More Play -kirjastoa ja katsella sen sarjoja ja elokuvia maksutta. Voit katsoa suosikkejasi missä haluat ja samanaikaisesti voit käyttää viittä eri laitetta.

Mikäli haluat hankkia uuden tallennuspalvelun, voit tilata sen Kaisanetin asiakaspalvelusta (yhteystiedot oikealla). Palvelun hinta on 5,90 €/kk sisältäen tekijänoikeusmaksun.

Ilmoita tilauksestasi 30.11.2018 mennessä, jotta se kytketään päälle tv-palvelun vaihtuessa. Lisäpalvelun voit tilata myös jälkikäteen.

Mikäli et halua tilata lisämaksullista tallennuspalvelua, muutos ei edellytä Sinulta toimenpiteitä.   

26.10.2018Watson tv-palvelu muuttuu Kaisanet tv-palveluksi 4.12.2018
01.04.2015Laskun rahasto-osuus
11.10.2013E-lasku on edullisin