Jaa |

Miksi valokuitu?

Kaikki palvelut samasta liittymästä

Nopealla liittymällä hoidat vaativatkin asiat vauhdilla sekä nautit sujuvasta Internetin tarjoamasta viihteestä ja hyödystä. WLAN-modeemin avulla surffailet netissä langattomasti ja voit käyttää samaa yhteyttä usealla eri laitteella.

Palvelut.jpg

Voit paitsi surffata huoletta aina tehokkaalla yhteydellä, katsoa kaapeli-tv-kanavia ja leffoja häiriöittä ja nauttia myös HD-lähetyksistä, pelata verkkopelejä, jakaa digikuviasi ripeästi ja ladata musiikkia, tehokasta etätyöskentelyä unohtamatta.

Valokuituliittymä on optimaalinen ratkaisu, sillä se korvaa kaapeli-TV:n, lautasantennin ja haravaantennin. Erilaiset turvallisuutta lisäävät etävalvonta- ja hälytyspalvelut toimivat nopean yhteyden kautta luontevasti. Esimerkiksi lomaasuntoa voidaan valvoa kuituyhteydellä joko kameravalvontana tai erilaisilla liike-, lämpö- ja kosteusantureilla.

Valokuituliittymä on asunnon omistajalle myös hyvä investointi: se lisää asunnon houkuttelevuutta myynti ja vuokrauskohteena. Valokuituliittymä nostaa kiinteistön ja asunnon arvoa!

RTVO_talokuva.jpg

Verkko on nopea, kestävä ja turvallinen

Uusien palvelujen kehittyessä tarve suurien tietomäärien siirtämisestä myös aivan tavalliseen kotiin kasvaa jatkuvasti. Valokuituliittymä on nopeudeltaan ja toimintavarmuudeltaan ylivertainen; se riittää nykyisiin ja tulevaisuuden verkkopalvelutarpeisiin vuosikymmeniksi eteenpäin.

  • Valokuidun siirtokapasiteetti on valtava verrattuna perinteiseen kuparikaapeliin tai erilaisiin langattomiin siirtojärjestelmiin.
  • Tulevaisuudenvarma ja pitkäikäinen, kuidun kestävyys kymmeniä vuosia
  • Ei johda sähköä, joten ukkosen kestävyys on parempi kuin kuparikaapeleissa, esim. puhelinlinjoissa. 
  • Ei säteile ulospäin, eli ei voi tapahtua ylikuulumista tai salakuuntelua
  • Ainoa lähes viiveetön tiedonsiirtotekniikka