Jaa |

Vapaa-ajan asunnot

Vapaa-ajan asunnolle on mahdollista ottaa käyttöön RTVO:n perusliittymä, joka sisältää samat palvelut kuin kotitalouksille 

Mökkiliittymä

Mökkiliittymä on kuukausimaksullinen internetyhteyspalvelu, joka on suunniteltu vapaa-ajanasunnoille osa-aikaiseen käyttöön.

Mökkiliittymä on asiakkaan oman tarpeensa mukaan käyttöönsä aktivoima yhteystyyppi, joka on käytettävissä 150 vuorokautta kalenterivuoden aikana. Liittymän ollessa aktiivinen, ovat kaikki internet-palvelut ja iptv-palvelut käytettävissä normaalisti. Liittymään voidaan myös tilata lisäpalveluita esim. maksutv-kanavapaketteja. Liittymän nimellisnopeus on 100/100Mbit/s.

Passiivisessa tilassa ollessaan liittymässä toimivat esimerkiksi kiinteistöautomaation, kameravalvonnan ym. palveluiden tarvitsemat tietoliikenneportit (TCP8080-8090 ja 25). Lisäksi liittymästä voidaan liikennöidä seuraaviin http-palveluihin: mokki.kaisanet.fi. ja isovelikm.kpo.fi. Muu internet- ja IPTV-liikenne on estetty.

Asiakas itse valitsee aktiivisen tilan hallintasivulla (https://mokki.kaisanet.fi) haluamalleen ajanjaksolle. Portaalissa on kalenterinäkymä, johon halutut käyttöpäivät merkitään. Valitut käyttöpäivät vähentävät kokonaissaldoa. Jäljellä olevien käyttöpäivien määrä näkyy hallintasivulla. Liittymän aktivointi voidaan tehdä joko etukäteen tai myös käyttöpaikassa hallintasivun kautta.

IPTV-palveluun saadut tunnukset toimivat Mökkiliittymän tilasta riippumatta. Palvelujen käyttö on tunnusten avulla mahdollista esim. vakituisessa asunnossa, mikäli siellä on toimiva nettiyhteys (max. 5:llä eri laitteella).

Liittymäsopimus